چطوری نیم دانگ من حساب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۰ #80927908

سلام من پشت قباله نیم دانگ از منزل پدرشوهرم دارم الان داریم جدا میشیم خانواده همسرم میگن شما نیم دانگ از چهار و نیم دانگ از شش دانگ دارید چون قبلا یک و نیم دانگ فروخته شده من متوجه نمیشم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در قانون از شش دانگ حساب میشود حتی اگر فروخته شده باشد

با توجه به قید نیم دانگ از شش دانگ در سند به نام شما ، دارای مالکیت نیم دانگ از شش دانگ هستید نه چهار و نیم دانگ

خیر شما قانونا میتوانید نیم دانگ از ۶ دانگ را مطالبه کنید ودرصورت عدم وجود ، قیمت آن را میتوانید مطالبه کنید

"با سلام"
از شش دانگ نیم دانگ یعنی نصف یک دانگ متعلق به شما میباشد

نیم دانگ منزل متعلق به شماست . در قانون هر ملک برابر با شش دانگ می باشد .

نیم دانگ از شش دانگ متعلق به شماست حتی اگر یک و نیم دانگ فروخته شده باشد