آیا یکی از ورثه میتواند بعد از 20 سال به ارث هبه شده رجوع کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷,۳۳۵ #80871

سلام.خسته نباشید
بعد از فوت پدرم بر اساس وصیت نامه اموالش بین من و برادرم تقسیم شد و به خواهرانم ارثی تعلق نگرفت.در دادگاه انحصار وراثت خواهرانم و مادرم رضایت دادن و انگشت و امضا دادن.الان بعد از گذشت ۲۰ سال خوارانم و مادرم از بنده شکایت کرده اند برای فروش مال غیر یا همان منزل شخصی پدرم،آیا میتوانند در دادگاه کاری انجام دهند؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هبه صورت گرفته نمی توانید رجوع کنید . مال انتال یافته به صورت هبه باشد نمی توانید دیگر رجوع به اخذ سهم الارث کتنید .

با درود در فرض سوال رجوع از هبه معنا ندارد.

وصیت تا یک سوم معتبر است
اگر مادر وخواهرتان به شما مدرک فروش دادن نمی توانند پس بگیرند ولی اگر فقط در حد اخذ گواهی حصروراثت امضا کردند می توانند سهم الارث خود را بگیرند
درهرحال تصمیم با دادکاه است

درود برشما

رجوع از هبه بین پدر وفرزند منتفی است

با احترام .باتوجه به رضایت نامه انجام شده فی مابین نگران نباشید.

سلام در دعاوی حقوقی اگر در حین رسیدگی رضایت داده شده سقوط دعوای صادر میشه بستگی داره رای قبلی دادگاه چی بوده ؟؟پرونده ارثی که قبلا مطرحه شده اگر قرارش این بوده حق ارثشون ساقط شده اگر این نبوده جای طرح و رسیدگی در دادگاه داره ...

با سلام در صورت داشتن رضایت نامه مشکلی ندارید