داداخواست تجویز ازدواج مجدد چگونه رد میشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۸۶ #80862029

با سلام
همسر من بدلیل عدم تمکین بمدت یکسال دادخواست ازدواج داده
در صوزتسکه خودش منو نمیخاد و ما با بزرگ های فامیل جلسه گذاشتیم ک برگردم به خونه اما شوهرم حاضر نشد منو برگردنه
ایا با این اوصاف رای حق ازدواج را میگیرد یا اینکه من شاهدانم را ببرم این دادخواست رد میشود.. ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طی اظهارنامه ای امادگی خود را جهت تمکین اعلام و شهود را معرفی نمایید

با سلام شما می توانید با معرفی شهود خود مانع صدور رای به نفع ایشان شوید و نیز با حضورتان در دادگاه و اینکه تمکین خود را اعلام نمایید دادخواست ایشان رد میگردد.

با سلام،شاهدان خود را برای اثبات تمکین به دادگاه ببرید.

سلام وقت بخیر .طی اظهارنامه ای تمکین خود را اعلام نموده و در دادگاه هم عنوان نمایید

با سلام تمکین خود را اعلام دارید و شهود خود را معرفی کنید

اظهارنامه ای ب زوج ارسال کنید و در آن اعلام دارید ک آماده بازگشت ب زندگی مشترک و تمکین هستید در جلسه مربوطه نیز شهود را ب همراه داشته باشید،با اعلام آمادگی شما درخواست ایشان ب حصول نتیجه مطلوبشان ختم نخواهد شد و درخواست رد می‌شود

با درود شاهد ها را ببرید تا تقاضای الزام به تمکین و تجویز ازدواج مجدد رد شود