به همسایه ام ۱۰ میلیون کارت به کارت کردم؛ چگونه آن را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۶۱ #80689891

به همسایه ام ۱۰ میلیون کارت به کارت کردم چطوری میتونم اقدام کنم بگیرم پولمو؟؟؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه به استناد فیش واریز علیه ایشان مطرح نمایید.

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : بنا بر قوانین مرتبط با مطالبات ابتدا بایدعلت واریز و بدهکار نبودن شما به شخص مذکور نسبت به وجه واریزی مشخص گردد و ثابت شود که در صورت بدهکار نبودن شما آیا وجه واریزی برای اموراتی که مرتبط با شماست به ایشان پرداخت نشده باشد لذا صرف داشتن رسید از دستگاه ATM ملاک طلب نبوده( برابر نص قانون) و به راحتی خواسته شما قابل رد شدن است :
راهکار خواسته : ابتدا باید برای ایشان اظهار نامه ایی با موضوع استرداد وجه واریزی با ذکرتاریخ و شماره پیگیری با ذکر نشانه ایی از درخواست ایشان صادر نموده و ارسال کنید تا برای شما جوابیه ایی حاصل گردد . بعد میتوانید از آن در دادگاه بنفع خود بهره برداری کنید .
لطیفه کلام : هر پاسخی از جانب ایشان ولو انکار یا عدم پاسخ ، موجب محکومیت ایشان میشود

با سلام
دادخواست مطالبه وجه در شورای حل اختلاف با فیش واریزی و اگر شاهدی هم باشه بهتره

میتوانید به استناد فیش واریزی و تقدیم دادخواست از ایشان مطالبه وجه نمایید .

با سلام

درخواست مطالبه وجه بزنید.