زوجه زوج را مورد ضرب و شتم قرار داده و پدر زوج هم شاهد بوده،ولی زوجه شکایت کرده،پدر زوج به عنوان شاهد پذیرفته می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۰ #80677

سلام
چند روز پیش وقتی با پدرم وارد خانه شدم همسرم به من حمله کرد ولی من هیچ کاری نکردم و فقط فقط دستش رو گرفته بودم چون مدام به سرم ضربه میزد
بعد هم پدرش اومده بود دنبالش
الانم بر علیه من به جرم ضرب و شتم و تهدید و توهین شکایت کرده و دوهفته دیگه باید برم شورای حل اختلاف
ظاهرا گواهی پزشک قانونی هم داره
چگونه باید ثابت کنم که من هیچ کاری نکردم؟ آیا پدرم به عنوان شاهد مورد قبول هستش؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باید ادله محمه پسندی داشته باشید تا ادعای خود را بتوانید به اثبات برسانید .

باسلام ووقت بخیر
بهرحال هرکسی که شکایت می کند باید ادله محکمه پسندی دال بر شکایتش از جمله استشهادیه شهود و گزارش کلانتری و ........ داشته باشد . حال اگر ایشون شکایت کرده اند باید اداله دال براثبات داشته باشند.