آیا اعترافات خود متهم و اون رسید که اورده نمیشه ثمن معامله؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۵۳ #80529940

سلام ،بنده زمینی خریدم که کلاهبرداری بوده و بعد از یکسال شکایت و نظریه دو بازپرس نهایتا دادستان کیفر خواست رو صادر کرد و پرونده برای رای به دادگاه فرستاده شد، در دادگاه با اینکه اعترافات متهم روی پرونده بود اون هم دوبار اعتراف های جداگانه کرده و یک رسید که اورد گذاشت رو پرونده که این مقدار چک و زمین از من دریافت کرده و زمین به من فروخته و بازپرس هم زیر رسید نوشته اظهارات متهم با اینکه خود قاضی هم سابقه اونو دراورد و فهمید سه بار سابقه کلاهبرداری داره ولی چون ثمن معامله نوشته بوده توافقی در نهایت معامله رو باطل دونست و متهم تبرئه شد
ما به دادگاه تجدید نظر اعتراض فرستادیم که بنا به ادله فلان که اقرار خود متهم هست و رسیدی که خود متهم اورده به رای دادگاه اعتراض داریم و امروز دوباره دیدیم دادگاه تجدید نظر هم رای دادگاه بدوی رو تایید کرده
الان من باید چکار کنم؟ دادگاه تجدید نظر اعترافات خود متهم و اون رسیدی که خودش اورده رو ندید میگیره و اونو تبرئه میکنه؟
آیا راهی هست بتونم حاکم بشم و رای به نفع من برگرده؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
موضوع فاقد ابزار توسل به کلاهبرداری بوده و میتوانید حقوقی شکایت نمایید

سلام
ازطریق حقوقی پیگیرشوید ویاپرونده را به دیوان بفرستید

با سلام
بعلت قطعی بودن دادنامه کاری نمیتوان انجام داد لیکن برای اخذ مبلغ دادخواست حقوقی بدهید

ازطریق حقوقی پیگیرشوید ویاپرونده را به دیوان بفرستید

به نظرمیرسد جنبه کیفری موضوع منتفی بوده و شما می توانید با شکایت حقوقی درخواست فسخ معامله را داشته باشید البته با ارائه مستندات ولی اگر آرا صادره ومستندات بود دقیق تر می شد پاسخ داد

حسب اظهارات فوق و آرای دادگاه مبنی بر برائت احتمالا ایشان سوءنیتی نداشته و شما می توانید با مدارک مستند از طریق حقوقی نسبت ابطال معامله و استرداد ثمن پرداختی اقدام نمایید. ولی برای پاسخ دقیق تر باید رای صادره و مدارک موجود بررسی و ملاحظه شود .

با توضیحاتی که داده اید ظاهرا موضوع به عنوان معامله فضولی مطرح بوده و فاقد وصف کلاهبرداری است ولی برای پاسخ دقیق تر باید رای صادره و مدارک موجود بررسی و ملاحظه شود .