با اینکه هنوز ۱ ماه کامل نشده بود؛ حقوق روزهای جمعه هم حساب میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۶۶ #80477054

سلام.
من توی یه شرکت خصوصی مشغول به کار شدم و قرارداد کار باهام ننوشتن فقط روز اول شفاهی در مورد حقوق صحبت کردیم که گفتن ۱ میلیون و ۸۰۰... هنوز ۱ ماه نشده بود بعد از ۲۴ روز بی هیچ دلیلی به من پیام دادن که دیگه نیا سرکار و منم هرچی دلیل پرسیدم نه زنگامو جواب میدن نه پیام.. میخواستم بدونم با اینکه هنوز ۱ ماه کامل نشده بود برای حقوق روزهای جمعه هم حساب میشه؟ و اینکه اگه این اقا مبلغ کمتر از حقم به من بدن و من هیچ سندی درباره مبلغ حقوق از حرف روز اولشون ندارم چطوری میتونم پیگیری کنم و ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود براساس قرارداد شفافی می‌توان حقوق و مزایا را مطالبه کرد

حقوق یکماه کامل به شما تعلق میگیره

شما می توانید به استناد ماده ۷ قانون کار و قرارداد شفاهی علیه کارفرما طرح دعوی کنید حتی برای ۱ روز کار

شکایت شما در اداره کار قابل پیگیری است

با سلام
برای احقاق حق خود میتوانید از طریق اداره کار با اثبات اینکه این مدت در آنجا مشغول به فعالیت بوده اید اقدام نمایید .
طبق مصوبه قانون کار : دریافتی یک کارگر مجرد برای سال ۹۹، حدود ۲ میلیون و ۶۰۵ هزار تومان خواهد بود.

با سلام
طبق ماده۷- قرارداد کار عبارتست از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر موقت برای کارفرما انجام می دهد.
همچنین طبق ماده ۱۱ قانون کار ، طرفین می توانند با توافق یکدیگر مدتی را بنام دوره آزمایشی کار تعیین نمایند در خلال این دوره هر یک از طرفین حق دارد بدون اخطار قبلی و بی آنکه الزام به پرداخت خسارت داشته باشد رابطه کار را قطع نماید در صورتیکه قطع رابطه کار از طرف کارفرما باشد وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی خواهد بود و چنانچه کارگر رابطه کار را قطع نماید کارگر فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام کار خواهد بود.
تبصره- مدت دوره آزمایشی باید در قرارداد کار مشخص شود حداکثر این مدت برای کارگران ساده و نیمه ماهر یک ماه و برای کارگران ماهر و دارای تخصص سطح بالا سه ماه می باشد .
در صورتی که هنوز بیمه نشده اید امکان دارد به صورت آزمایشی شما رو تلقی کنند.باید ببینید آیا توافقی بین شما وجود داشته یا نه ؟

سلام
با مراجعه به اداره کار محل خدمت میتوانید کلیه مطالبات خود را علیه کارفرما درخواست کنید