نگهداری مشروبات الکلی خارجی اگر دو نفر باشند چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۶۱ #80449060

با سلام
من حدود ۶ ماه پیش به صورت تصادفی و اشتباه دستگیر شدم به همراه ۲ نفر دیگه یکی از اون ۲ نفر که پیک بودش بغل ماشین ما وایستاد و داشت با تلفن صحبت میکرد چند مامور لباس شخصی اومدن سمتش و دستگیرش کردند و بعد از باز کردن درب باکس موتورش ۳۲ عدد مشروب پاکتی ودکا پیدا کردند و ما هم چون بغل اون فرد بودیم ما رو هم با اون فرد بردند کلانتری و گفتند که این ها برای شما هست ، ما هرچی گفتیم به ما چه ربطی داره و اینا فایده ای نداشتو بعد از خوابیدن ۱ شب تو بازداشتگاه صبح مارو بردند دادسرا ناحیه ۲۱ ، بعد رفتیم پیش بازپرس من داستان رو تعریف کردم برای من نوشت نگهداری مشروبات الکی خارجی ، من در دفاعیات خودم هم همین موضوع رو نوشتم و خود اون فردی که مشروب هارو از موتورش در اوردن گفتش که از باکس موتور مشروب هارو پیدا کردند و برای اون بازپرس نوشت فروش و حمل مشروبات الکلی و هر دو نفر ما با قید وصیقه آزاد شدیم
بعد از گذشت ۱ ماه بازپرس فقط من رو خواست و دوباره دفاع آخر از من خواست و من دوباره همون چیز هارو نوشتم
و حالا بعد گذشت تقریبا ۶ ماه برای من اس ام اس آمده که در شعبه ۵ دادیاری ناحیه ۲۱ قرار نهایی صادر شد
ولی برای اون فرد هیچ اس ام اسی نفرستادن
میخواستم ببینم معنای این اس ام اس چیست
ممنون از شما

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار نهایی صادر شده یعنی تکلیف پرونده شما در مرحله تحقیقات مقدماتی مشخص شده است. لذا باید به صورت حضوری به شعبه بازپرسی مراجعه کنید و آنرا سوال کنید.

با سلام ووقت بخیر
قرارهای نهایی به این صورت می باشد حال اینکه چه قراری برای شما صادرشده است ازطریق شعبه پیگیری کنید :

قرار موقوفی تعقیب
یک نوع دیگر قرار نهایی در دادسرا ، قرار موقوفی تعقیب است که توسط بازپرس صادر می شود . این قرار به این معنی است که به یک دلیل نامرتبط با جرم ، دیگر ادامه رسیدگی و تحقیقات مقدماتی ممکن نیست . مثلا در صورتی که متهم پرونده فوت کند دیگر امکان ادامه تحقیق وجود ندارد و قرار موقوفی تعقیب صادر می شود .
قرار ترک تعقیب
در جرایم قابل گذشت ، اگر شاکی پرونده تا قبل از صدور کیفر خواست از شکایتش بگذرد و رضایت بدهد ، دادستان قرار ترک تعقیب صادر می کند . این قرار ، تنها قرار نهایی ای است که در دادسرا به درخواست شاکی صادر می شود
قرار منع تعقیب
قرار منع تعقیب یکی دیگر از قرارهای نهایی صادر شده در دادسرا است که زمانی صادر می شود که بازپرس برای ادامه تحقیقات دلیل کافی نداشته باشد و یا به این نتیجه برسد که عمل متهم ، جرم نبوده است
قرار جلب به دادرسی
قرار جلب به دادرسی به عنوان یک قرار نهایی در دادسرا به این معنی است که بازپرس پرونده به این نتیجه رسیده است که متهمی که تحت تعقیبش بوده است و به او به عنوان مجرم مظنون بوده است ، " مجرم " است و باید به دادگاه فرستاده شود تا محاکمه شود . قرار جلب دادرسی تنها قراری است که با صدور آن پرونده در حال انتقال از یک مرحله به مرحله بعد است ، در سایر قرارهای نهایی ، ادامه تحقیقات به دلیلی متوقف خواهد شد .