برای وصول وجه سفته ای که مبلغ آن از سقف سفته بیشتر است چطور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۳ #80373393

سلام یک سفته دارم که بانک مهر زده تا مبلغ ۳۰ میلیون ولی در اصل پنج تومنی هست ، در ضمن من مبلغ رو تو خود سفته قید نکردم ، ولی امضا با اثر انگشت در پشت سفته هم گرفتم ، برای وصول باید چیکار کنم ؟ مممطالبهنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر روی سفته 30 تومنی اقدام کنید و طرف مقابل اثبات کند که طلبش 5 تومن بوده همان مبلغ به شما تعلق میگیردو درغیر اینصورت اگر مبلغ همان 30 تومن هست مبلغ مندرج درسفته قابل پیگیری می باشد.