کلاهبرداری را چطور پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #80300890

سلام آقا یکی از دوستای بابام چند وقت خونمون بود و همش از دیوار خرید میکرد و آدرس خونه ما رو میداد یه بار ما رو برد شمال پیشه چند تا از دوستاش و گوشی و سگ منو برداشت و گفت به من بدهکاری و منو تحدید کرد اگه شکایت کنی برای خوانوادت مشکل درست میکنم. ما رو گذاشت و رفت ما هم اومدیم تهران با تهدید کردن کارتن گوشی و‌ گرفت ازم تو اون چند وقتی که خونمون بود مدارکای خونمون و دزدیده بود شناسنامه و قلنامه و هرچی داشتیم.... بعد با تهدید منو مجبور کرد موتورمو بهش بدم و ۱ ملیون کلا پول بگیرم، ۵۰۰ تومن بهم داد و یه چک و کارت ملی منو بهم نداد، الان چک نقد نمیشه چک تقلبیه ماله یکی دیگس، بعده چند ماه هر روز یه نفر میاد دمه خونمون بعد تازه فهمیدیم اون چیزایی که میخریده و با رسید تقلبی میخریده خودش برنامه رسید سازه آپ و ساخته الان ۱۰ تا شاکی پیدا شده که همشون فقط خونه ما رو میشناسن، عوضی یه برنامه ساخته که باهاش پیامکه انتقال وجه هم برای طرف میفرسته، الان دیگه نمیتونه تهدیدم کنه همه چیزم و ازش گرفتم الان چجوری و کجا من باید شکایت کنم عکس و کد ملیش هم دارم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با تعاریفی که فرمودید نسبت به شما سرقت صورت گرفته و نسبت به خریداران کلاهبرداری چرا که شما به اجبار مال را در اختیار وی قرار دادید نه با اراده و در نتیجه عملیات متقلبانه وی.