سود مشارکت و مبلغ اضافی وام که در قولنامه ذکر نشده بر عهده کیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #80285

اینجانب یک واحد مسکونی را از شخص (نه از شرکت تعاونی سازنده) ، خریداری نموده ام طبق شروط قولنامه فی مابین ، اینجانب یک قطعه چک به مبلغ کل معامله در وجه تحویل واحد فوق و بنام کردن سند بنام خریدار گرفته ام و طبق قولنامه مبلغ کل را به فروشنده پرداخت کرده ام . آیا وام مربوط به این ملک برعهده خریدار است یا فروشنده ؟
فروشنده اظهار داشته این ملک ۲۵ میلیون تومان وام دارد واین جانب یک قطعه چک به مبلغ ۲۵ میلیون تومان به فروشنده در مقابل پرداخت اقساط وام تحویل داده ام وام در حال حاضر به نام فروشنده است . برای به نام کردن وام به بانک مراجعه کردیم و مشاهده شد که برخلاف اظهارات فروشنده ۳۰ میلیون تومان وام و نزدیک ۱۸ میلیون تومان سود مشارکت دارد در قولنامه فی مابین نامی از ۳۰ میلیون تومان وام و سود مشارکت چیزی نوشته نشده است آیا اینجانب باید ۳۰ میلیون تومان وام و سود مشارکت را برعهده بگیرم یانه ؟(هنوز وام و سند به اسم خریدار صادر نشده است)

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
القاعده اگر مبلغ کل مبایعه نامه پرداخت شده باشد به قیمت ملک وام را باید فروشندهپرداخت نماید امت باید دید چگونه متن قرار داد نوشته شده است

به عهده فروشنده خواهد بود

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گردد بر عهده فروشنده می باشد .

تسویه وام و مبلغ سود مشارکت که هیچ گونه ذکری از آن در قرارداد نیامده و در اراده طرفین نسبت به انعقاد قرارداد موثر است بر عهده فروشنده است.