آیا پس از گذشت دو سال همسرم میتواند با استناد به پرونده دادخواست طلاق ارائه نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۹ #80279282

حدود دو سال پیش به جرم مواد مخدر محکوم به پرداخت جزای نقدی به مبلغ ۱،۶۵۰،۰۰۰ تومان شدم و با پرداخت جریمه پرونده مختومه شد.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
مورد مذکور از مواردی که زوجه بتواند تقاضای طلاق بدهد نیست. اگر تقاضای طلاق فقط به این علت باشد رد می شود. اما اعتیاد به مواد مخدر می تواند در صورت اثبات موجب پذیرش ادعای زوجه باشد.

سلام
خیر پذیرش چنین امری از سوی مرجع رسیدگی بعید به نظر میرسد

با سلام - خیر باستناد این مورد اگر هم دادخواست طلاق دهد نمیتواند طلاق بگیرد .

با سلام
دادن دادخواست طلاق که مانع ندارد اما به صرف این حکم و بدون دلیل دیگری درخواست طلاق رد میشود