صدور قرار نهایی در نفقه یعنی چه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۸۳۲ #80250968

سلام.در مورد نفقه شکایت کیفری کردم دادیاری محکوم کرد و جلب به دادرسی صادر شد و پرونده مختومه شد. بعد از چند روز پیامک با این مضمون دریافت کردم که از طرف دادیاری قرار نهایی صادر شد.اما هیچ ابلاغ و رای و دستور جدیدی توی ثنا برام نیومده. سوال اولم اینکه این قرار نهایی یعنی چی و برای چی صادر شده. سوال دوم در ادامه کارم باید کجا مراجعه کنم و پیگیری کنم با وجود مختومه شدن پرونده از طرف دادیاری و پاسخگو نبودنشون. ممنون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مطمئن هستید که قرار جلب به دادرسی صادر شده است به این معنی نیست که پرونده مختومه شده بلکه پرونده پس از صدور کیفرخواست به دادگاه جهت صدور حکم مقتضی ارسال خواهد شد .
اگر به دادگاه ارسال شود وقت رسیدگی تعیین و از طریق ثنا ظرف مدت یک یا نهایتا دو هفته ابلاغ خواهد شد.

صدور قرار نهایی احتمالا به معنی صادر شدن کیفرخواست است که البته در این مرحله ابلاغیه ای صورت نمیگیرد و پرونده به دادگاه ارسال شده و پس از تعیین وقت رسیدگی به شما ابلاغ خواهد شد .

با سلام
بعد از اینکه تحقیقات بازپرس به پایان رسید و بازپرس اقدام به صدور قرار نهایی کرد ، پیامکی با این متن برای کسی که شکایت را ثبت کرده است ارسال می شود :
" در مورر پرونده شماره ............ با ردیف ............ در شعبه ............ بازرسی ، قرار نهایی صادر شد "
معنای این پیامک این است که تحقیقات درباره پرونده شما به پایان رسیده است و با توجه به اینکه چه قراری صادر شده باشد ، مرحله بعد مشخص می شود .
قرارهای نهایی که در دادسرا صادر می شوند متفاوتند . برای مثال اگر بازپرس قرار جلب به دادرسی صادر کرده باشد ، به این معناست که متهم پرونده مجرم است و برای صدور رای به دادگاه فرستاده می شود . اما اگر قرار نهایی صادر شده در دادسرا قراری مثل قرار منع تعقیب یا موقوفی تعقیب باشد ، به این معناست که رسیدگی متوقف شده است و پرونده بایگانی می شود . بنابراین مراحل بعد از صدور قرار نهایی وابسته به نوع رای ایی است که صادر شده است .
با تشکر دربر