با خیانت همسرم چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۵ #80016473

چند سالی است که متوجه خیانت همسرم شدم طوری که پارسال با پیامک های آن زن و با ادعای یکی از همسایه ها که در نبود من فلان خانم به منزل شما رفت و آمد می کند و کلید هم دارد و با چند مورد دیگر که خودم در منزل با تغیراتی در وسایل منزل مانند به هم خوردن تخت یا رخت خواب یا کثیفی فرش و یا پیدا کردن دسته ای موی زن دیگر متوجه رفت و آمد شخصی دیگر به منزلمان در نبود من بوده که به قهر و جدایی کشید که باز به خاطر دو فرزندم برگشتم با تعهدی که همسرم نوشت و انگشت زد اما باز متوجه ی رفت و آمد مشکوک و تلفن های گاه بی کاهش می شوم مانده ام چه کنم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است از ایشان حق طلاق را بگیرید تا در صورت خطای مجدد راحت بتوانید طلاق بگیرید یا اینکه مهریه و حقوق قانونی خویش را به اجرا بگذارید تا ایشان تحت فشار قرار بگیرند . یا اگر میخواهید خیانت ایشان را اثبات کنید بایستی در مرحله بعد ایشان را گیر بندازید .

هرچند شوهر شما سابقا سابقه خیانت داشته ولی شکایتی علیه وی مطرح نکردید . لذا بابت خیانت جدید اگربخواهید شکایت کنید باید دلیل محکمه پسند داشته باشید والا شکایت شما ردخواهد شد

بسمه تعالی: خدمت خواهر بزرگوار عرض کنم بدون اینکه فکر به چنین مسایلی کنی با توکل بر خدا و استعانت از باریتعالی شما محبت خود را به همسرتان بیشتر کنید با ایشان از جدال و بحث قویا بپرهیزید . تا میتوانید سعی کنید ایشان را تنها نگذارید و با محبت و مهربانی در کنار ایشان باشید بدون اینکه به ایشان دراین موارد تذکر بدهید .. با شرح فوق که فرمودید از نظر این حقیر همسرتان با لجاجت فقط سعی بر مقابله در مقابل حرفهای شما دارد و اگر ادامه داشته باشد بصورت عادت برایشاتن میشود . سعی کنید از غذاهای با طبیعت سرد به ایشان بدهید در مقابل بهانه گیری ایشان مدتی چیزی نگویید و بر مواردی تکیه کنید که همسرتان را خوشحال میکند و کلام آخرکه بسیارکارایی دارد این است که غروری که از ایشان گرفته شده به ایشان باز گردانید و با تعریف از خوبیها و زحمتهایش در برابر دوستان و آشنایان ایشان را شخصی خانواده دوست و پدری با حس مسئولیت پذیر معرفی کنید تا انشاءالله موفق شوید از نظر این حقیر با سالها تحقیق و پژوهش در امور خانواده یک نتیجه کلی در این مورد میتوان بیان کرد که مردان در زمان تمکین خاص با همسر خود از ارضای روح بی نصیبند گر چه از ارضای جسم برخوردار میشوند اما عموما از نظر روحی اغنا نمیشوند و علت اصلی آن مدت زمان تمکین است که عموما سعی بر کوتاه نمودن زمان آن دارند در حالیکه نمیدانند که ارتباط بسیار قوی در آن زمان بین جسم و روح باید برقرار گردد فلذا با رعایت موارد مذکور به زندگی شیرین و دلخواهی خواهید رسید که همسرتان به جز شما بههیچ زن دیگری توجه نخواهد کرد.
و اما از نظر قانون باید توجه کنید در صورت اثبات فقط میتوانید طلاق بگیرید چون اثبات رابطه نامشروع کار ساده ایی نیست ..