چگونه عدم پرداخت نفقه و تهدید را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۲ #80010594

سلام. خانمی هستم که ۴ ماهه باردارم. با همسرم به دلیل مشکلات قبلی دائم در تنش و دعوا هستیم. اخیرا فحاشی رکیک به من و خانواده ام میکند و حتی در عصبانیت ضرباتی به سر و شانه من زده و یکبار به قصد تهدید به خفه کردن من با دست گلوی من رو فشرده. حتی تهدید به پرتاب صندلی یا ظرف شیشه ای و غیره کرده. موردی که من بتوانم به پزشک قانونی مراجعه کنم تا ضربات اثبات شود امکان نداشته ولی نگران امنیت جانی خودم و بچه ام هستم. ضمنا شاغل هستم و ایشان هزینه درمان من را نمیدهد و سایر مخارج هم اکثرا خودم انجام میدهم. اگر به منزل پدرم بروم میتواند عدم تمکین را درخواست کند؟ چگونه عدم پرداخت نفقه و تهدید و مواردی که شاهد فیزیکی مثل جراحت و کبودی ندارد را اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بدون دلیل از منزل خارج شوید نفقه شما قطع میشود

اگر بی دلیل به منزل پدر بروید . شوهر می تواند تقاضای تمکین نماید .
عدم پرداخت نفقه باشهود قابل اثبات است . برای تهدید میتوانید فیلم بگیرید یا صداضبط کنید

سلام
در ابتدا اظهارنامه مبنی بر رعایت حسن رفتار و پرداخت نفقه به طرفیت ایشان ارسال نمایید.پس از آن دادخواستی بر همین مبنا مطرح کنید.
در صورتی که ترتیب اثری از جانب ایشان داده نشد می توانید به منزل پدرتان مراجعه نمایید و در صورتی که ایشان درخواست تمکین نمودند به عدم امنیت جانی خود استناد کنید.
همچنین در ارتباط با نفقه می‌توانید شکایت کیفری مبنی ترک انفاق نیز مطرح کنید.