آیا بدون خرید خانه برای من و فرزندانش،میتونه حق ازدواج را بگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۱ #79972047

سلام

گواهی نشوز بنده صادر شده.

آیا بدون اینکه همسرم برای من و فرزندم منزل تهیه کنه میتونه حق ازدواج را بگیره؟

و این گواهی ازدواج مجدد برای همیشه با اوست یا مدت زمان دارد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
زوج می تواند حق ازدواج مجدد را بگیرد و به علت ناشزه بودن زوجه نفقه و مسکن نیز به او تعلق نمی گیرد

شما با توجه به ناشزه بودن نفقه ندارید حق مطالبه مسکن چه استیجاری یا مالکیتی ندارید
این مجوز مدت ندارد. اما اگر ازدواج مجدد ایشان موجبات عسر و حرج شما را ایجاد کند می توانید دادخواست طلاق بدهید

آیا بدون اینکه همسرم برای من و فرزندم منزل تهیه کنه میتونه حق ازدواج را بگیره؟
چون شما ناشزه هستید حق نفقه و مسکن ندارید اما نفقه و حق مسکن فرزندتان پا برجاست که ممکن است تقاضا کند که با خودشان زندگی کند فرزند بهتر است حاضر به تمکین شوید
و این گواهی ازدواج مجدد برای همیشه با اوست یا مدت زمان دارد؟
خیر همیشه با اوست و مدت ندارد

بله میتواند گواهی ازدواج مجدد بگیرد و این گواهی دائمی است و بدلیل ناشزه بودن شما حق مسکن ندارید .

می تونه حق ازدواج رابگیره‌
ازدواج مجدد زمان نداره