آیا بعد از فوت پدرش می توان طلب خود را از اموالی که بنام پسرش زده گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۰ #79943599

با سلام...
چنانچه متوفی در زمان حیات پولی از دامادش قرض کرده و با آن پول آپارتمان خریده و قسمتی از پول خرید این آپارتمان هم پسرش از طریق اخذ وام کمک و اقساط را هم پرداخت می کند و پدر فقط صاحب این ملک هست و دارایی دیگری ندارد و این ملک را بنام پسرش زده...

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون آپارتمان به اسم پسر انتقال یافته است امکان وصول طلب وجود ندارد،مگراینکه مرحوم اموال دیگری به عنوان ماترک داشته باشد.

خیر . با تنظیم سند به نام پسر ، ملک مذکور از شمول اموال پدر خارج شده و طبیعی است که پس از فوت به عنوان ماترک محسوب نخواهد شد .

سلام
اگر آپارتمانی که پدر خرید است به نام پدر پسر انتقال رسمی شده باشد مالک آپارتمان پسر هست و چنانچه اشخاصی از پدر طلبکار باشند نمی توانند اموال پسر مذکور از جمله آپارتمان مورد سوال را توقیف نمایند مگر این که پسر اقرار به مالکیت پدر نماید و حاضر به پرداخت بدهی پدر بشود که در این صورت نیز کار باید توافقی انجام شود