آیا مصوبه مجمع عمومی، می تواند مواد قانون تملک آپارتمان ها را نقض کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۲۷ #79889120

با سلام
مدیر و عضو هیئت مدیره یک مجتمع ۳۰ واحدی هستم. آسانسور مجتمع، تاییدیه استاندارد نداره . طبق قانون تملک آپارتمان در صورتی که بخواهیم برای آسانسور تاییدیه استاندارد رو بگیریم که الزامی هم هست، می بایست هزینه آن (که حدود ۴۰ میلیون میباشد) بر اساس حصه یا زیر بنا تقسم بشه. ولی وقتی جلسه مجمع عمومی تشکیل شد با اکثریت آرا تصمیم بر این گرفته شد که به صورت طبقاتی هزینه از واحد ها دریافت بشه.
حالا سوالم اینه که آیا میشه مصوبه مجمع عمومی مواد قانون تملک آپارتمان رو نقض کنه؟ آیا طبق ماده ۹ و ۱۳ از قانون تملک آپارتمان مصوبه مجمع عمومی لازم الاجرا است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موادقانونی مصوب مجلس شورای اسلامی بوده و از تاریخ انتشار لازم الاجراست و هیچ شخص یااشخاصی در هر مقامی هم که باشند نمیتوانند برخلاف آن عمل کنند.لذا در صورت اعتراض حتی یکی از ساکنین مصوبه فاقد اعتبار میباشد.

سلام و وقت بخیر
سوال مطروحه شما ارتباطی به ماده 9 و 13 قانون تملک آپارتمان ها ندارد لذا با توجه به اهمیت استانداردسازی آسانسور می توان با توجه به نظر کلیه ساکنین اقدام نمایید . ضمن اینکه طبق قانون هزینه راه اندازی آسانسور به نسبت طبقات محاسبه می گردد، ما بقی هزینه ها برای طبقات یکسان است .
موفق باشید