درصورت درخواست برای ازدواج مجدد جلسه رسیدگی مجدد تشکیل می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۱۵ #79859

سلام علیکم ببخشید سوال بنده اینست که درصورت درخواست ازدواج مجدد از دادگاه .آیا مجددا جلسه رسیدگی تعیین خواهد شد بدین صورت که زوج وزوجه در دادگاه حاضرخواهندشد یاخیر؟
باسپاس

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جلسه رسیدگی اصولا تشکیل می‌شود

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید که جلسه رسیدگی به پرونده تشکلیل خواهد گرفت .

بله جلسه رسیدگی تشکیل می گردد

سلام بله برای درخواست ازدواج مجدد جلسه رسیدگی تشکیل می شود و از همسر شما سوال می شود که آیا حاضر به تمکین نیست اگر جواب مثبت باشد اجازه ازدواج مجدد داده خواهد شد