در رابطه با پلمپ دفتر مالیاتی، پیامک با محتوای زیر چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۷ #79648447

دفاتر پلمپ
توجه* توجه
موکل محترم عدم پلمپ دفاتر مالیاتی ۱۳۹۹ ، طبق ماده ۶ ق.ت موجب جریمه مالیاتی و ممنوع الخروجی میشود لطفا هرچه سریعتر پیگیری کنید

مشاوره حقوقی مالیات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دارای بدهی مالیاتی هستید که در صورت عدم پرداخت مشمول جریمه عدم پرداخت و ممنوع الخروج از کشور خواهید بود

این پیام ضمانت اجرای عدم پرداخت مالیات است ضروری است سریعا مالیات متعلقه را پرداخت تا اقدام قانونی علیه شما به مرحله اجرایی نرسد

سلام
لطفا هرچه سریعتر پیگیری کنید/////جزء قوانین می باشد و در صورت عدم انجام آن جریمه مالیاتی می‌شوید
برای پلمب دفاتر تجاری بایددر اسرع وقت پیگیری کنید
از طریق سامانه ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری بخش پلمب دفاتر تجاری باید از قسمت اطلاعات متقاضی پلمب (نوع شخص متقاضی) شخص حقوقی را انتخاب و پس از آن اطلاعات فرم مربوطه را پرکرده و بخش شروع سال مالی و ماه مالی را نیز تکمیل کنید.
هر سال مالی، که از فروردین تا انتهای اسفند است، باید قبل از شروع سال مالی جدید اخذ گردد؛ بدین معنی که برای اخذ پلمب دفاتر سال ۹۹ باید نهایتا تا ۲۹ اسفند ۹۸ اقدام کرد، وگرنه ممکن است دفاتر تجاری مورد قبول واقع نگردد