آیا نفرین توهین تلقی می‌شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸,۱۶۸ #79406862

اگر فردی با پیامک کسی را نفرین کند مثلا سرطان بگیری.
آیا میتوان به این دلیل از او شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل شکایت است چون اهانت است و باعث رنجش است و از نظر عرف پسنیدیده نیست .

نفرین می تواند مصداقی از توهین باسد و قابل شکایت است.

این نفرین میتواند مصداقی از توهین و جرم باشد.

سلام
به نظر چنین چیزی قابل شکایت نیست

در انجام جرم توهین راست یا دروغ بودن نسبت‌ها شرط نیست و عمده مطلب این است که گفتار یا رفتار در نظر عرف وهن‌آور و سبک‌کننده باشد.

سلام
نفرین کلا امر پسندیده ای نیست بهتر است برای بار اول نشنیده بگیرید و گذشت کنید
همانا کسی که چیزی را لعن کند که او مستحق لعنت نباشد،
آن لعنت به شخص لعن کننده باز می گردد.
البته این را به خاطر داشته باشید که متن پیامک سند کافی نیست،
به همین دلیل نیاز به اعتراف متهم دارد.

با توجه به متن صریح قانون مجازات اسلامی و موادی که درخصوص توهین و فحاشی مقرر گردیده، اهانت به افراد جرم محسوب می‌شود و شخص مرتکب به مجازات شلاق و یا جزای نقدی محکوم خواهد شد