در نزاعی محکوم به دیه و حبس شده است راهی هست که میزان دیه را تقسیط پرداخت کنم و یا حبس بخشیده شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۱ #79250563

عرض سلام و وقت بخیر

من یک نزاع خیابانی داشتم و چون شاهدی نداشتم طرف مقابلم در محلشون بوده نزاع دوتا شاهد آورده من فحاشی کردم ومن به پرداخت دیه محکوم شدم که  ۵۰ میلیون تومان و ۱سال حبس تعزیری و در صورتی که طرفم شروع کننده نزاع بود و خود زنی کرده و من تنها بودم شاهدی نداشتم حالا من باید چکار کنم اعتراض بزنم به رای احتمال داره کم بشه یا قسطی بشه ویا حبس تعزیری بخشیده شود یا اگه بخوام جزای نقدیش کنم چقدر می شود ۱سال آیا سو پبشینه میشود برایم چون سابقه کیفری ندارم.و اینگه چیزی به نامم باشه میتوانه شاکی حکم توقیف اموال بگیره ؟احتمال داره تقاضای  اعسار پذیرفته نشود.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید اعتراض کنید .
در صورت صدور اجرائیه میتوانید اعسار بدهید و تقسیط نمایید .
برای تخفیف هم باید شامل مواد ۳۷ و ۳۸ قانون مجازات باشید .

سلام
بله ابتدا اعتراض کنید احتمال کم شدن مجازات هست
در مرحله بعد اگر حکم به نفع شما صادر نشد می توانید تقاضای اعسار نمایید.