به چه شکلی میشه از مدرسه شکایت کرد و موضوع را پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۹۲ #79189980

مدرسه دبستان در شرایط کرونا که غیر حضوری فعالیت میکنن، تغییر کاربری دادن و به صورت غیر قانونی به سه قسمت تبدیل کردن، یک شرکت خصوصی فعالیت میکنن داخل مدرسه

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق آموزش و پرورش اقدام نمایید.

سلام
فقط می توانید به عنوان گزارش به بازرسی اداره کل آموزش و پرورش موضوع را اطلاع دهید. شما سمتی جهت شکایت ندارید .

بااحترام
اگر ملک خصوصی باشد کاری نمیتوانید انجام دهید باید بررسی بیشتری صورت گیرد

سلام برای اقامه دعوا در دادگاه بدوا باید ذی حقی خود را اثبات نمایید، اما می توانید از طریق گزارش مراتب به آموزش پرورش منطقه پیگیری امر باشید

ابتدا شما باید سمت قانونی خود را ثابت کنید تا شکایت شما مسموع باشد

از طریق اموزش و پرورش اقدام فرمایید

سلام سمتی برای طرح شکایت شما وجود ندارد