چگونگی انحلال شرکت با وجود تک عضو باقیمانده رو بیان بفرمایید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۷ #79155673

با سلام سال ۹۳ یه آقایی دوستی خانوادگی داشت باهامون و یه پول دستی کمک داده بودم بهش که ظرف ۳ ماه بهم برگردونه اما در نهایت با ترفندهایی منو برد دفترخونه و امضایی گرفت ازم و اصلا به خاطر اعتمادی که اون زمان بهش داشتم' ندونستم توی اونموقع چه امضایی دادم' الانم ایشون منو برده داخل شرکت سهامی خاص عضو هئیت مدیره کرده' و خودش و مادرش که رئیس و نائب رئیس بودن با ۹۹ سهم شرکت متواری شدن ترکیه آدانا رفتن. الان من با یه سهم که عضو باقیمونده ی شرکتم کل مالیات رو اداره مالیات به زور ازم گرفت. چطوری انحلال شرکت رو بزنم؟ چطوری هزینه هایی که کردم و مالیاتی که تصفیه ی کامل کردم' مطالبه کنم؟ در ضمن من اصلا حضور فیزیکی در شرکت نداشتم و پوامو که خوردن و بردن' هیچ سودیم بهم ندادن و تازه اینکه رئیس شرکت منو تهدید کرد که کاری میکنم که تمام داستانهای شرکت به پای تو بخوره و همینکارم کرد. چطوری وکالتم رو که دفترخونه بهم نمیده و اداره ثبت شرکتم بهم رونوشت نمیده' برم باطلش کنم ؟؟؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست انحلال شرکت را بدهید

باسلام از طریق کانون سردفتران وهمچنین بازرسی ثبت اسناد پیگیر ودرمورد شرکت مدارک باید ملاحظه گردد

سردفتر نمی تواند مانع حق شما از گرفتن رونوشت وکالتنامه گردد لاکن چنانچه سر دفتر از دادن رونوشت وکالت نامه امتناع می نماید ابتدا امر مراتب را از اداره ثبت اسناد املاک که دفتر اسناد رسمی زیر مجموعه آن می باشد پیگیری کنید در صورت عدم رفع مشکل از بازرسی اداره کل ثبت اسناد املاک استان وارد عمل شوید

سلام
اثبات این موارد در دادگاه کیفری با توجه اثبات سونیت کیفری کاری دشوار است ..برای انحلال شرکت میتوانید درخواست انحلال را از دادگاه بخواهید .

سلام .هرچند عدم همکاری دفترخانه و ثبت شرکتها تخلف محسوب شده و قابل پیگیری از طریق بازرسی آنها می باشد ، ولی موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد. لذا، از متخصصین بنیاد مشاوره دریافت کنید .

سلام به بازرسی ثبت اسناد و کانون سردفتران محل مراجعه تا رونوشت وکالتنامه را از دفترخانه مربوطه اخذ و عزل نمایید. سپس باستناد مدارک و ترازنامه و شراکت نامه و پرداختی مالیات شرکت توسط وکیل برعلیه شرکا اقدام کنید

با درود. با مراجعه به بازرسی ثبت اسناد و کانون سردفتران محل شکایت تا رونوشت وکالتنامه را از دفترخانه مربوطه اخذ و عزل نمایید. سپس باستناد مدارک و ترازنامه و شراکت نامه و پرداختی مالیات شرکت توسط وکیل برعلیه شرکا اقدام نمائید