درخواست ثبت نام تجاری از یک شرکت ثبت معتبر قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۶۸ #78893345

در حوزه صنایع چوبی فعالیت دارم.یک شرکت معروف در حوزه مشاوره ثبت شرکت و علامت تجاری با من تماس گرفتند تا نام برند خود را ثبت کنم.مدارک مورد نیاز به نماینده شرکت تحویل و تسویه کامل انجام شد.علامت شامل یک نوشته و تصویر بود و شرکت آزاد بودن نام علامت را مورد تایید قرار داد ولی اکنون بعد از ۳ ماه مدارکی برای بنده از سوی این شرکت ارسال شد که کاملا با نام درخواستی لوگو من مغایر است.این بسته از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک (مرکز مالکیت معنوی) به شرکت ذکر شده ارسال شده بود و در این بسته یه ابلاغیه اخطار و رد اظهارنامه وجود دارد مبنی بر اینکه نام درخواستی تجاری من قبلا ثبت شده است و درصورتیکه موافق با تغییرات لوگو هستید تا مدت ۳۰ روز نسبت به تایید آن اقدام نمایید در حالیکه این شرکت بدون اطلاع بنده تغییرات را مورد تایید قرار داده و نام تجاری من بدون نوشته و تنها با یک تصویر ثبت شده است وشرکت زیر بار این تخلف نمیرود که بدون تایید من چطور اقدام به انجام اینکار کرده و کل هزینه را هم دریافت کرده.آیا میتوانم شکایت کنم و اگر بلی به چه عنوانی؟ممنون از سایت خوب شما

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح دعوی علیه شرکت وجود دارد.

سلام با توجه به قرارداد فی ما بین می توان شکایت کرد.

با قراردادی ک فی مابین شما و شرکت است می توانید علیه شرکت اقامه دعوا نمایید

با درود فراوان
با توجه به اینکه به تعهداتشان عمل ننموده اند میتوانید از ایشان شاکی شوید .