متن خلاصه پرونده چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۹ #78867266

باسلام ۴ ماە در مغازەای مشغول کار بودم و حسابها دست بندە بود و ۱۰ میلیون تومان هم بە عنوان قرض بە صاحب مغازە دادم بعد از مدتی کە پولم را خواستم کلا منکر شد و با پا در میانی ۳ نفر پولم را پس گرفتم و بعد از حدود ۱ سال ایشان بجرم سرقت مستوجب تعزیر از بندە شکایت نمود و دادیار پروندە را بە کارشناس ارجاع نمود کە بە نفع بندە رای کارشناسی صادر گردید حالا در اپلیکشن عدل ایران چک کردم در قسمت خلاصە پروندە نوشتە شدە پروندە مختومە شدە است در قسمت روند کار نوشتە شدە کە قرار منع تعقیب صادر شدە و در قسمت اخرین موضوعات پروندە فاقد موضوع فعال است درج شدە خواهشمندم لطف بفرماییدکەمعنی اینهاچیست ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نفع شما منع تعقیب صادر شده

با سلام ،این پرونده منجر به منع تعقیب گردیده است

باسلام منع تعقیب صادرشده است.

سلام .قرارمنع تعقیب صادر شده است چون دلایل کافی جهت اثبات جرم محرز نبوده است

باسلام منع تعقیب صادر گردیده است

درود منع تعقیب صادر شده است

سلام جای نگرانی نیست منع تعقیب صادر شده است و پرونده مختومه گردیده است