درخواست طلاق خلع چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۰ #78842578

سلام
از اونجایی که طلاق از طرف مرد هست و من دیگر قادر به ادامه ی زندگی مشترک با شوهرم نیستم و ایشان هم پولهایم را بالا کشیده و هم کلاهبرداری و هم فساد اخلاقی دارد و اینها باز دلایل محکمی برای طلاق نیستن و قضات در اهواز اینگونه دلایل را حتی با شهود و مدارک مستند نمیدانند من میتوانم درخواست طلاق خلع کنم؟در طلاق خلع باز هم قاضی دلیل میخواد ؟طلاق خلع هم مستلزم تشریفات هست ؟در طلاق خلع هم راه طولانی و سختی در پیش دارم ؟لطفا راهنمایی مفصل کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه بتوانید اکراه خود نسبت به مرد را اثبات نمایید کفایت خواهد کرد.

سلام در طلاق خلع شما باید کراهت و عسر و حرج خود را برای دادگاه ثابت کنید صرفا بخشیدن حق و حقوقتون حق طلاق به شما داده نمی شود. ( به راحتی نیست) باید از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواست بدهید.

سلام
در طلاق خلع شما صرفا کراهت خود از مرد را باید اثبات کنید و نیاز به شهادت و... نیست

سلام .باتوجه به قانون حق طلاق با مرد میباشد و شما عقد نامه را امضا زده اید میتوانستین شرط کنید .بله راه سختی دارید .طلاق خلعی مستلزم اثبات دلایل چندگانه درعقد نامه است که درصورت بروز هریک ازآنها شما بتونی طلاق بگیرید.که پیشنهادم سازش هست