آیا میتوانم دادخواست منع از اشتغال همسرم را بدهم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۴۳ #78766451

با سلام
گواهی نشوز همسرم (زوجه) صادر شده و ایشان دو ماه است که فرزندان مشترک را با خود به شهرستان برده و شاغل شده. علیرغم اینکه خودش اظهار میدارد در یک کارگاه بسته‌بندی مواد غذایی در خارج از شهر کار میکند اما بنده از مکان دقیق اشتغالش خبر ندارم.
با توجه به اینکه ایشان از صبح تا غروب سرکار می‌رود و کودکان (دختر ۶ ساله و پسر ۴ ساله) را پیش مادر یا خواهرش (که محیط مناسبی برای نگهداری از فرزندان نیست) میگذارد و همچنین با توجه به پایگاه اجتماعی بنده که اشتغال ایشان به چنین شغلی متناسب آن نیست، آیا میتوانم دادخواست منع از اشتغال بدهم؟ لازم به ذکر است به دلیل صدور گواهی نشوز نفقه به ایشان نمیپردازم ولی ماهیانه یک میلیون تومان بصورت توافقی برای نفقه فرزندان پرداخت میکنم.

مشاوره حقوقی خانواده
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات اینکه شغل ایشان خلاف مصلحت خانواده یا شان است ، می توانید

با سلام و احترام
نمی توانید مانع شوید مگر اینکه اثبات نمایید که شغل ایشان خلاف شئونات خانوادگی است
طبق ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی، شوهر می تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند
می توانید دادخواست خود را به دادگاه ارائه نمایید و تشخیص عدم تناسب با حیثیت و مصالح خانوادگی با دادگاه و قاضی می باشد
پایدار باشید

زوجه حق تحصیل و اشتغال دارد مگر اینکه اثبات شود اشتغال ایشان خلاف شان و مصلحت زوج یا زوجه هست در اینصورت امکان تقاضای ممانعت از اشتغال زوجه مستدلا وجود دارد

در صورت اثبات اینکه شغل ایشان خلاف مصلحت خانواده است می توانید.

باسلام
در صورتی که ثابت نمائید شغل ایشان خلاف مصلحت خانواده است امکان پذیر است

خیر مگر شغل زوجه مخالف مصلحت خانواده باشد.

با سلام
در صورتی که بتوانید اثبات کنید شغل ایشان مخالف شان خانوادگی است میتوانید دادخواست دهید