بنده که در زمان خرید این دو ملک در این مجتمع مالک نبودم و به تازگی آپارتمانی در اینجا خریداری کرده ام مشمول قدرالسهم از این دو ملک مذکور میشوم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۴ #78731390

باسلام و عرض ادب
ساختمانی که بنده در آن ساکن هستم دو قطعه زمین دارای ملک کلنگی در آن وجود دارد که بعد از اینکه مجتمع ساخته شده و افراد در آن ساکن شدند چند سال بعد این دو قطعه زمین با پول مالکین خریداری شد و به نام مجتمع سند خورد. دقیقا در سند نام مجتمع و آدرس مجتمع به عنوان مالک ثبت شده است یعنی بر فرض اگر بنده بخواهم دو سال بعد آپارتمانم را بفروشم آیا از این دو ملک پولی به من تعلق میگیرد؟ در خصوص افرادی از اول در این مجتمع مالک بوده و با پول آنان این دو ملک خریداری شده چطور؟؟ یعنی اگر آنها آپارتمانشان را بفروشند آیا باید پولی بابت قدرالسهمشان حالا یا از خریدار جدید یا هر منبعی به ایشان پرداخت شود؟؟؟
باسپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام. بله. شماجزء مالکین مشاعی هستیدوسهم دارید

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که پاسخ شما مثبت است

باسلام و درود بله شما نیز درآن بخش سهیم می باشید.

با احترام قدرالسهم در تمامی اپارتمانها وجود دارد برای زمانیست که تخریب شود همه مالکین اپارتمانها قدرالسهم دارند

سلام.بله .شما هم یکی از مالکین مشاعی هستید.

درود بر شما، با این تفاسیر بله، شما نیز در آن بخش ذینفع و سهیم هستید.

بعید به نظر می رسد مجتمع مسکونی به عنوان مالک زمین های مورد نظر در سند درج شده باشد چرا که مجتمع مسکونی وصف یک ساختمان است و صاحب شخصیت حقوقی نمی باشد، مگر اینکه به نام شرکت تعاونی ثبت شده باشد که مالکین مجتمع اعضای آن می باشند و شما نیز سهمی را از مالکین قبلی خریداری نموده باشید.