آیا با انحصار وراثت می توان به متن وکالت نامه دست پیدا کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۵ #78697975

با سلام، عموی من از خواهر ها و برادرش که پدر من است که اخیرا فوت شده وکالت نامه گرفته بوده (همه این اشخاص سواد کمی دارند ) که کارهای اداری یک زمین رو انجام بده. حالا گویا زمین رو فروخته و اسناد فروش رو به هیچکس نشون نمیده و میگه به یه قیمتی فروختم و سهم هرکس هرچقدر است ک من میگم. با توجه به اینکه من در هنگام اخذ وکالت نامه حضور نداشتم و حالا پدر من فوت شده، من چطور میتونم از متن اون وکالت نامه آگاهی پیدا کنم ک آیا متن وکالت نامه فقط کاری بوده یا چیز دیگری؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به دفترخانه مربوطه مراجعه نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبه دفتر خانه مربوطه مراجعه کنید و‌پیگیری نمایید

سلام
از دفترخانه ای که صادر شده کپی برابربااصل آنرا بخواهید

بنام خدا،به دفترخانه مربوط مراجعه کنید.

درود بر شما
به دفترخانه مربوطه مراجعه فرمایید

با سلام و احترام
با بدست آوردن محضری که در آن وکالت نامه اعطا شده است، به آن محضر مراجعه نمایید و با ارائه گواهی انحصار وراثت پدر، و ارائه کد ملی ایشان، می توانید رونوشت وکالت محضری را دریافت نمایید.

با سلام
شما بایستی به دفاتر اسناد رسمی تنظیم کننده وکالتنامه مراجعه نمایید