شکایت از کارفرما چه طور انجام بشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۲ #78530892

سلام خسته نباشید من ۳ ماه یه جا کار میکنم و به خاطره یه سری از مشکلات اومدم بیرون.صابکارم میگه بریم اداره کار اگه نشد داد سرای انقلاب اصلا میتونه کاری کنه یا داره میترسونه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
پیگیری مطالبات ناشی از روابط کار و کارگر از طریق اداره کار قابل طرح و پیگیری میباشد

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید. ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

سلام چنانچه قراردادی منعقد شده و هنوز جاریه متعهد باشین در غیر اینصورت از طریق اداره کار اقدام کنید

با سلام
چنانچه قراردادی فیمابین شما هست از مفاد آن پیروی کنید. در غیر این صورت موضوع را از طریق اداره کار پیگیری کنید.

سلام
مرجع حل اختلاف کارگر و کارفرما اداره کار است و با تایید سه ماه اشتغال شما تمامی مزایا برای کارگر محاسبه خواهد شد.

سلام
از طریق اداره کار اقدام به شکایت علیه کارفرما نمایید با ارائه مستندات میتوانید مطالبات خود را دریافت کنید

مطابق ماده ۱۵۷ قانون کار رسیدگی به دعوای کارگر کارفرما در ید تشخیص هیئتهای حل اختلاف اداره کار می باشد علی الحال جهت طرح دعوا می توانید در سامانه جامع روابط کار در بستر اینترنت علیه کارفرما اقدام کنید