آیا صیغه نامه باطل میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۴۹ #78526024

سلام وقتتون بخیر
پاره کردن صیغه نامه توسط مرد درصورتی که حق ابطال با زن بوده و مبلغ دویس میلیون مهریه داره چه حکمی داره؟یا زن میتونه دوباره اون صیغه رو برقرار کنه و مهرشو اجرا بزاره

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مطالبه مهریه میشود کرد اما نیاز به صیغه نامه جهت استناد دارید و باید از دفترخانه ای که صیغه را جاری کرده اخذ نمایید.

با سلام،پاره کردن صیغه نامه موجب بطلانش نمیشوداما اگر ثبت نگردیده باشد اثباتش مشکل میشودبا اثبات آن مهریه قابل مطالبه خواهدبود.

باسلام
میتوانیدازدفترخانه نسخه دیگر صیغه نامه روادریافت کنید

سلام
پاره کردن سند عقد تاثیری بر صحت عقد نداره چنانچه مدرکی داشته باشید میتوانید مهریه را مطالبه کنید

با سلام. صرف پاره کردن یه تکه کاغذ که حکم شرعی خداوند باطل نمی شود اما در مقام اثبات برای دریافت حق و حقوق خود به مشکل بر می خورید. اما در این جور موارد نسخه ثانی قطعا در دفترخانه می باشد که میتوانید به ان استناد نمایید.

پاره کردن صیغه نامه قرینه ای بر بذل مدت صیغه هستش.
یعنی دوران صیغه تموم شده.
شما کماکان میتونید مهریه رو مطالبه کنید.

صرفا با بذل مدت از ناحیه زوج و یا انقضای مدت صیغه پایان می بابد. لیکن مهر قابل مطالبه است