در خصوص الزام فروشنده به تحویل ملک به خریدار و تنظیم سند رسمی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۷۱۱ #784

با سلام . چند سال قبل یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم که درقولنامه فروشنده متعهد شده بود واحد را ساخته و سند نیز تنظیم نماید و سازنده نیز ظهر قولنامه را امضا کرده است. مخلص کلام چون به تعهدات خود عمل نکردند ما نیز علیه فروشنده ، سازنده و مالکین زمین شکایت کردیم. درنهایت رای به نفع ماصادر شد و رای بدوی نیز قطعی گردید. که در رای صادره فروشنده مکلف به تحویل و اخذ پایان کار وتنظیم سند و پرداخت خسارت گردیده است . بعد از درخواست اجرای حکم ، چون فروشنده شخصا" برای تحویل واحد اقدام نکرد، از طرف کلانتری آپارتمان تحویل داده شد. حال سوال بنده این است که چون نه سازنده و نه فروشنده برای پرداخت جرائم خود به شهرداری اقدام نکرده اند ، و باتوجه به رای قطعی صادره ، چه مدت باید منتظر صدور سند بمانم؟ آیا دادگاه دراین خصوص اقدامی خواهد کرد؟ لازم به ذکر است با توجه به خسارت تاخیر در طی این چند سال بنده به سازنده وفروشنده ، بدهکار نیز نیستم.

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود می‌توان تقاضای صدور اجرائیه نمایید

بادرخواست صدوراجراییه ممکن است

سلام .تقاضای صدور اجراییه دهید

بادرودوسلام به اجرای احکام بروید و درخواست صدور اجراییه نمایید.

میتوانید با مراجعه به قسمت اجرای احکام تقاضای صدور اجرائیه نمایید.

با توجه به صدور حکم قطعی به نفع شما میتوانید با مراجعه به قسمت اجرای احکام تقاضای صدور اجرائیه نمایید. در صورت عدم اقدام از ناحیه فروشنده دادگاه اقدامات مقتضی را بعمل خواهد آورد.

با احترام