در صورتی که برای استرداد سفته ها از کارفرما اقدام کنم چه قدر هزینه دارد ؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۷ #78387423

با سلام
میخواستم بدانم هزینه استرداد سفته چقدر است؟من میخواهم سفته هامو از کارفرما بگیرم میخواستم بدانم هزینه ای برام دارد؟

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه زیادی ندارد فقط هزینه دادرسی دارد حدودا چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان می شود

سلام ابتدا اظهار نامه ای بدهید و بعد دادخواست
هزینه استرداد دعوای غیرمالی است و ۱۰۰ هزار تومان هزینه دادرسی دارد

دعوی غیر مالی محسوب و هزینه دعاوی غیر مالی را دارد . حدودا یکصد هزار تومان

هرینه دادرسی دارد که شما فعلا پرداخت و درصورت محکومیت خوانده ، ازطرف دریافت می کنید

باسلام.
دادخواست استرداد سفته دادخواست غیر مالی محسوب شده و هزینه ای تمبر آن طبق تعرقه خدمات قضائی زیاد نخواهد شد و حدودا۱۰۰هزارتومان می باشد.

با سلام
اگر دعوای مالی بین شما مطرح نباشه هزیه زیادی نداره