آیا در شرایط ما به لحاظ قانونی جابجایی انباری های آپارتمان ضروری می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۶ #78248946

با سلام و احترام
اخیراً یکی از همسایگان آپارتمانی که بنده ساکن آن می باشم اظهار داشتند که در سند ایشان شماره انباری بنده قید شده و بنده انباری ایشان را تصرف نمودند که بعد از بررسی مشخص شد در آپارتمانی که ما ساکن هستیم از ابتدا مالکین انباری ها را بر اساس سند تصرف نکرده اند بلکه بر اساس زمان ورود به ساختمان و خالی بودن انباری ها تملک و استفاده از آنها انجام گردیده است و حالا بعد از 10 سال که آپارتمانها چند دست چرخیده و مالکان جدیدی پیدا کرده است، همسایه بنده متوجه این مشکل گردیده است. در حال حاضر همسایه بنده اصرار دارد که بنده انباری ایشان را خالی کنم و از طرفی انباری بنده نیز توسط واحد دیگیری اشغال گردیده است که حاضر به خالی نمودن انباری بنده نمی باشد. سئوال بنده این است که با توجه به این که این انباری ها در 10 سال گذشته تا کنون بدین شکل استفاده گردیده است آیا به لحاظ قانونی جابجایی انباری ها ضروری می باشد؟ یا اینکه با توجه به این موضوع که هر واحد دارای انباری با مشخصات یکسان می باشد به لحاظ قانونی ضرورتی به جابجایی نمی باشد. (نکته این که برخی واحد ها هزینه های برای انباری تحت تصرف خود انجام داده اند مانند قفسه بندی و یا غیره، خواستم ببینم در صورت ضرورت جابجایی، تکلیف این هزینه ها چه می شود ؟)
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در سند انباری پلاک مستقل دارد و حدود آن هم مشخص شده ، اصولا هر کس باید از انباری متعلق به خود استفاده می کرده و عدم اطلاع مالکین از این موضوع نافی حق ایشان نیست .
لذا در صورت جابجایی ، هزینه هایی که در انباری شده اگر قابل تفکیک و جدا شدن است که شخص می تواند با خود ببرد . ولی اگر جدا کردن آن مستلزم خرابی است یا نباید ببرد و یا باید خرابی را تعمیر کند .
پیش نهاد می کنم هیئت مدیره ساختمان و همه مالکان جلسه ای بگیرند و موضوع را حل کنند .