درسال ۱۳۸۵ بدون اطلاع موکلین از ماده ۱۴۷ استفاده می‌کند با رای کمیسیون سند میگیره؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۳ #78207274

سلام پدرم درسال ۱۳۷۰ قطعه زمین کشاورزی که سند مالکیت نداشت بصورت دامداری سنتی سبک مجوز از جهاد کشاورزی میگیره در سال ۱۳۷۸ فوت کرده درسال ۱۳۸۰ کلیه وراث به برادر وکالت کامل دادیم ولی در وکالت نامه قید شده که دامداری را میتواند استفاده کند جهت تمدید مجوز هر ساله اقدام کند برادرم درسال ۱۳۸۵ بدون اطلاع موکلین از ماده ۱۴۷ استفاده می‌کند با رای کمیسیون سند میگیره لطفا راهنمایی کنید چه دادخواست بزنیم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مدارک نیاز به بررسی بیشتری دارد....

درود مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد.

باسلام مدارک نیاز به بررسی بیشتری دارد

باسلام و درود مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد.

مستندات نیازمند بررسی میباشد.

بهتر است مدارک و مستندات بررسی شود

سلام ماده ۱۴۷ و ۱۴۸ قانون ثبت از مواردی است که سند مالیکت آن در صورت اثبات ادعای شما قابل ابطال است لذا با استناد به گواهی حصر وراثت و وکالت نامه چون برادر حق تصرف در عرصه را نداشته تقاضای ابطال سند رسمی از دادگاه محل وقوع ملک کنید.