ایا من میتونم مدعی وقف نامه بشوم و تعهد را باطل کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۱ #78103023

سلام خسته نباشید
پدر بنده ملکی را شفاهی در سال ۹۰ به بنده وقف نمودند وبنده تحویل گرفتم ولی در سال ۹۷ اعلام کرد که میخاد رسمی به نام بزنه ووقف شفاهی را ندید بگیریم وبعد موقع بنام زدن در سال نود ۹۷ یک تعهد از بنده گرفت که این ملک را باید بین برادرانت تقیسم کنی نمیشه به اینصورت کل ملک مال تو باشه برادرانت اعتراض میککند ومنو اذیت میکنند خلاصه بنده هم اولش زیر بار نرفتم ولی بعدش پدرم گفتش فعلا یک تعهد بده بعدا باطلش میکنیم به این صورت بنده بعد از انتقال رسمی تعهد دادم به فلان فلان مقداری از ملک را واگذار کنم الان چند سال از اون موقع میگذره وما برگه تعهد را اقاله کردیم الان پدرم در قید حیات نیست و برادرانم مدعی شده اند تعهد رو اجرا کن ایا اگر وقف را تنفیذ کنم اقدام به تعهد بنده روی ملک وقف خاص مجازات داره ونیز ایا این تعهد باعث نمیشه قاضی بنده را عزل کنه از متولی بودنم روی این ملک

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تعهد به نفع شخص ثالث شده است

با توجه به اقدام به انتقال سند دیگر موضوع وقف قابلیت تنفیذ ندارد .

با سلام ،تعهد به نفع شخص ثالث شده است

سلام .در مضوع مطروحه تعهد بنفع شخص ثالث صورت گرفته است.

درود
تعهد به نفع شخص ثالث صورت گرفته است

تعهد به نفع شخص ثالث گردیده است .

باسلام تعهدبه نفع شخص ثالث شده است.