آیا جهت ابطال چک قانونا و اجبار نیاز هست که ایشون چک رو در سامانه صیاد انتقال بده به صادرکننده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۹ #77994603

سلام
ی چک تو سامانه صیاد ثبت کردم تحویل گیرنده هم ثبت کرده. منتهی بدهی رو تسویه و لاشه چک دست خودم هست. با لاشه چک به بانک مراجعه کردم بانکدار میگه باید تحویل گیرنده انتقال بده به خود شما تا بتونی باطل کنی. اما چنین چیزی با نحوه ابطال چک که جاهای مختلف خوندم همخوانی نداره.
بدون در دست داشتن لاشه چک تحویل گیرنده که در سامانه چک رو ثبت کرده میتونه مشکل حقوقی برای صادرکننده ایجاد کنه؟
گیرنده چک پاسخ تماس های بنده رو نمیدن و ترجیح بنده اینه که مشکل دوستانه حل بشه و نخوام اظهارنامه یا دادخواست بدم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ایشان باید مکجددا اقدام به انتقال سیستمی چک به شما نمایند

سلام بله ایشان مجدد باید به شما انتقال دهد