با پدر همسرم درگیر شدم و شاهدم فقط مادرم بوده آیا می توانم بابت ضرب و جرح شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۶۴۳ #77925123

سلام ده روز پیش رفته بودم خانومم روکه قهر کرده بود وخونه پدرش رفته بود رو بیارم ولی پدر زنم مانع اومدنش شد ومن فرزند یک سالمو که اونجا بود بغلم کردم و گفتم اگه نیای پسرم رو میبرم و پدرزنم عصبانی شد وبا مشت به صورت من ضربه زد و من بچه گذاشتم اونجا اومدم خونه همراه من مادرم بود و ساعت دوازده شب درگیری صورت گرفت و کسی جز خانواده همسرم و مادرم شاهد ماجرا نبودن من صبح رفتم شکایت کردم ونامه پزشکی قانونی رو که زیر چشمم کبود شده بود گرفتم الان اونا میتونن منکر زدن من بشوند شاهد من فقط مادرمه چیکار کنم حقم ضایع نشود؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان اثبات وجود دارد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید از مادرتان به عنوان شاهد استفاده نمایید و می توانید به عنوان ضرب و شتم شکایت کنید.

با سلام
میتوانید به شهادت مادرتان استناد نمایید و اظهارات طرف مقابل گاهی میتواند بر علیه خودش شود

میتونید اقدام کنید باید مدارکتون کافی باشه

با احترام میتوانید با دلایل و مستنداتی که دارید شکایت کنید.اظهارات مادرتان نیز در کشف جرم موثر میباشد.

با سلام
شما دفاعتان راانجام دهید ، کشف حقیقت با بازپرس

بله با استناد به شهادت و گواهی پزشکی قانونی شکایت نمایید