آیا واگذاری منزل به شکل موصوف و سکونت بیست ساله فرزند مذکور به علاوه رضایت غالب وراث، موجب مالکیت فرزند میگردد و اقدام وی مجاز بوده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۴ #77799043

پدری در زمان حیات به طور شفاهی یه باب منزل مسکونی را به یکی از وراث ذکور خود واگذار میکند و وی حدود بیست سال در آن سکونت داشته است اما سند به نام پدر بوده است. پس از فوت پدر، فرزند مذکور با استفاده از استشهاد محلی، سند جدید برای منزل موصوف و به نام خود دریافت و منزل را میفروشد. به جز یکی از وراث، باقی نفرات نسبت به این موضوع اعتراضی ندارند لیکن یکی از وراث درخواست سهم خود از ماترک را دارد.
_ در صورت غیر قانونی بودن اقدام فرزند مذکور، احقاق حق فرد معترض به چه صورت میباشد؟ آیا دادگاه می‌تواند بر اساس قانون، سهم وی را از فرزند متخلف اخذ نماید؟

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بعید است بتوانید نتیجه ای بگیرید .

با توجه به توضیحاتی که داده اید بعید است بتوانید نتیجه ای بگیرید .

در صورتیکه شهود بر هبه ملک از سوی پدر شهادت داده و سند رسمی صادر شده باشد امکان رجوع برای ورثه وجود ندارد . با توضیحاتی که داده اید بعید است بتوانید نتیجه ای بگیرید .

عقود منعقد میشوند حتی به لفظ و شکل کتبی برای اثبات راحتی مالکیت میباشد نه اینکه عقود کتبی فقط اثبات مالکیت میکنند