نحوه شکایت از فروشنده به علت معایب و نواقص آپارتمان خریداری شده به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۱۷,۶۹۰ #77417

با سلام اینجانب یک واحد آپارتمان از یک ساختمان چهار واحده در اسفند ۹۴خریداری نمودم و بعد از تحویل گرفتن آن بعد از حدود شش ماه پایانکار ساختمان اخذ و تحویل گردید و اخیرا هفت مورد ایراد اساسی در ساختمان بروز کرده از قبیل : نشست کف حیاط به علت عدم زیر سازی مناسب -نشت آب از چاه آب باران به همسایه مجاور - خرابی اساسی آسانسور به علت نصب قطعات چینی بی کیفیت - باز کردن کپسولهای آتش نشانی دستگاه یو پی اس آسانسور و ژنراتور برق اضطراری بعد از اخذ پایانکار -خرابی سسیتم آتشنشانی و ترک بر داشتن دیوار حیاط که تمامی این موارد مکررا توسط بنگاه معاملات ملکی به اطلاع فروشنده و سازنده رسیده است . آیا میتوان برای موارد ذکر شده اقامه دعوی نموده و فروشنده را مجاب به رفع آن کرد
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اقامه دعوی برای رفع عیوب در مشاعات ساختمان باید تمام مالکین مشاعی دادخواست بدهند تا با قرار رد دعوی مواجه نشوید مگر دادخواست افت قیمت قسمت اختصاصی .در نهایت سازنده موظف است عیوب پنهانی را رفع نماید

باسلام

آپارتمان ها در زمان ساخت تابع یکسری قوانین و شرایط هستند تا بر اساس رعایت آنها با نظارت مهندسین نظام مهندسی که بعنوان ناظر اقدام به تایید و امضا برگه های اخذ مجوز ساخت ارسالی از ارگانهایی همانند شهرداری، آتش نشانی ، مسکن و شهرسازی ، نظام مهندسی می نمایند پایان کار و مجوز بهره برداری از ساختمانها صادر می گردد و سپس سیر دیگر مراحل اداری تفکیک واحد و اخذ سند سپری می شود لذا با این اوصاف چنانچه ایراداتی از یک ساختمان نوساز مسکونی وجود دارد مهندس ناظر بایستی در مراجع قضایی پاسخگو باشد و علت قصور در وقوع هر گونه خسارت را که بی اعتنا بدون نظارت و یا هر دلیل دیگری تایید کرده را ضامن است.

بایست مراتب ایرادات واشکالات ابتدا توسط کارشناس تامین دلیل شود وبعد دادخواست مطالبه خسارت یا....به دادگاه حقوقی تقدیم شود

با سلام ابتدا درخواست تامین دلیل کنید و سپس با توجه به اینکه آیا از ابتدا علم داشتید یا خیر میتوانید از خیار عیب استفاده کنید که یا معامله را فسخ و یا ارش بگیرید

درود
بله ابتدا دعوی تامین دلیل مطرح و پس از ابراز نظر کارشناس بر مبنای ان دعوی رفع عیوب و مطالبه خسارات را مطرح نمایید .

با درود ابتدا می‌بایست تقاضای تامین دلیل نمایید تا کارشناسی شود، ثانیا به زعم حقیر امکان فسخ نیز وجود دارد، اگر فسخ به سود شما نیست، الزام فروشنده به رفع و موانع و تحویل مبیع را مطابق آنچه تعهد شده را بخواهید.

سلام در این خصوص شما محق هستید هم از فروشنده و هم از سازنده شکایت کنید زیرا سازنده استاندارها ودستورالعمل های سازمان مهندسی ساختمان راعمل ننموده است. مسئولیت خسارات وارده بعهده آنهاست.