میخوام از همسرم طلاق بگیرم ولی طلاق نمیده، حکم و مجازات فرار زن شوهردار از خانه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۵ #77350606

باسلام میخواستم بدونم وقتی زنی امکان زندگی با همسرش براش موجود نیست و طلاق میخواد ولی مرد طلاق نمیده و اذیت میکنه هم بهش خیانت کرده هم کار و شغلی نداره و اینکه زن از ترس کتک خوردن از همسر و برادر و خانواده خود که سنتی فکر میکنن و طرف مرد را میگیرن چه باید بکنه چون نمیتونه به مراجع قضایی رجوع کنه.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرار زن شوهردار عنوان مجرمانه ندارد لیکن بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید
در صورت عدم تمکین ناشزه تلقی و به شما نفقه تعلق نمی گیرد و همسر شما می‌تواند اجازه ازدواج مجدد اخذ کند.

در قانون برای نقل مکان زن شوهر دار یا به قول شما فرار وی جرمی در نظر گرفته نشده و تنها همسر وی میتواند درخواست الزام به تمکین را مطرح نماید که در صورت عدم تمکین دیگر مستحق نفقه نخواهید بود و همسرتان میتواند اجازه ازدواج مجدد بگیرد .