از مادرم ۶۰ ساله ام کلاهبرداری شده چه طور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۵ #77169596

سلام،مادر ۶۰ ساله ام فریب یه نزول خور رو خورده و از مردم پول گرفته سفته داده و پولارو داده به نزول خور که هر ماه درصد می‌گرفته و به زنها می‌داده تا بعد دوسال که پولهار جمع شده به مبلغ حدود یک میلیارد شده و نزول خور هم دیگه انکار می‌کنه و هیچ سفته یا مدارکی هم نزول خور نداده به مادرم،حتی طرف چون قصد خوردن پول رو داشته به بهانه مالیات نقدا پول می‌گرفته و پرداخت میکرده وهیچ سند بانکی هم نداریم،ولی مادرم ۷,۸ تا شاهد داره که پولارو داده به یارو،الان هم همه کسایی که از مادرم سفته دارن ریختن سرمون که پولمونو بده ما هم گرفتار شدم،راهنمایی کنین خواهشا

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مادر شما باید دادخواست حقوقی علیه ایشان دایر بر مطالبه وجه به استناد شهادت شهود بدهد تا بتواند از این طریق نامبرده را محکوم به پرداخت وجه نماید .البته چون مبلغ خواسته بسیار زیاد است باید همزمان درخواست اعسار از هزینه دادرسی نیز بدهد

باسلام.مادرشمادراین خصوص مسئولیت داره...کلاهبرداری صدق نمیکنه.میتونه به استناد شهادت شهوداقدام به دعوی حقوقی کنه

با درود مادر شما در مقابل سفته هایی که از مردم گرفته مسئول بوده شما میبایست
دادخواست مطالبه وجه به استناد شهادت شهود مطرح نماید

با سلام،مادرتان در مقابل سفته ها مسئول است و در مقابل آن فرد با شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه دهد.

با سلام
چنانچه شهودی دارید جهت دفاع از اتهام کلاهبرداری به دادگاه معرفی کنید. لیکن در خصوص بازپرداخت مبالغ شما مسئول هستید و بایستی مطالبات افراد را پرداخت کنید.
همچنین خودتان نیز می توانید علیه آن فرد دادخواست مطالبه بدهید.

دادخواست مطالبه وجه به استناد شهادت شهود مطرح نماید

سلام اصل این کار که شرعا درست نیست اما مادرتان میدونه یه استشهاد با امضای شهود تهیه کند وبه دادگاه جهت شکایت از فرد کلاهبردار به جرم کلاهبرداری شکایت کند