چطور میتونم قانون دولتی و رسمی رو در خصوص ترکیدگی لوله مشاع تهیه کنم و در اختیار مدیر ساختمان قرار بدم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۶۸ #77104887

باسلام و تبریک سال نو
لوله اصلی آب ساختمان از واحد بنده عبور کرده و به دلیل پوسیدگی نشتی داده اما همسایگان میگویند چون این لوله در واحد شما دچار مشکل شده پس کل هزینه با شماست.در حالیکه چند لوله کش هم ما هم مدیر آوردیم و گفتند که این خرابی به دلیل قدمت زیاد لوله هاست.
ممنون میشم به بنده راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز.شما می توانید با ارسال اظهارنامه وبعد از ان دادخواست الزام به تعمیرات بدهید.ان شاالله با ارسال اظهارنامه انجام می شود.

هزینه تعمیر با تمام ماکلین هست با توجه به مشاعی بودن ملک

با سلام ابتدا از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری دهید و سپس بعداز نظر کارشناس نسبت به تقدیم دادخواست اقدام نمایید.

با درود لوله ای که جز مشاعات باشد تعمیر با تمام مالکین است.
و خسارات شما نیز می‌بایست جبران شود.

در صورتی که لوله مذکور جزء لوله های اصلی ساختمان بوده و مشترک باشد، مسئولیت و هزینه نگهداری و تعمیر آن بر عهده تمام مالکان به نسبت زیربنای واحدها است؛ ولو این که در محدوده واحد شما قرار داشته باشد. در این مورد قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن تعیین تکلیف نموده و متن آن را می توانید از سایت روزنامه رسمی دانلود نموده و به مدیر ساختمان نشان دهید.

از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید حتما نتیجه دلخواه حاصل خواهد شد

هزینه مشاعات به عهده کلیه مالکین یا ساکنین است