در نهایت طلاق جاری شده با این وکالت صحیح است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۵۵ #77060716

من از همسرم طلاق رجعی گرفتم دادگاه حکم را صادر کرد ولی هنگام اجرای صیغه طلاق همسرم به کسی که صیغه رو جاری می‌کنه گفت وکالت میدم تا ظرف سه چهار روز آینده این خانم رو طلاق بدی وکالتی هم که داد وکالت معمولی بود و بلاعزل نبود حالا یه سری وکیل میگن چون گفته سه چهار روز اشتباهه یه سری هم میگن اشکالی ندارد و صحیحه خواهش میکنم یک جواب قطعی بدهید

مشاوره حقوقی طلاق
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،موردی ندارد و طلاق جاری شده صحیح است.

با سلام
چنین وکالتی اعتبار ندارد

این نوع وکالت مشکلی ندارد و طلاق صحیح میباشد

سلام
چنین وکالتی معتبر نیست.

اینکه در همان زمان چرا صیغه طلاق جاری نشده را عنوان نکرده اید . اما از لحاظ شرعی چنانچه زوج و زوجه موافق وکالت یاد شده باشند صحیح می باشد و قابلیت اجرا دارد.

وجاهت قانونی ندارد ....

درود این وکالت بنظر معتبر نمی رسد