شکایت او میتواند در صدور حکم ابطال سند توسط قاضی، خلل ایجاد نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۱ #77006452

کارکنان اجرائیات اداره ثبت، ملک ما را خلاف مقررات و بدون رعایت تشریفات مزایده به طرف دعوی انتقال داده اند و پس از آن طرف دعوی سریعا ملک را فروخته است. حال پس از محرز شدن تخلفات اداره ثبت، رئیس بازرسی سازمان ثبت به ما گفت از طریق دادگاه ابطال سند را درخواست نمائید. ولی من شخصا فکر میکنم چون حالا شخص ثالثی وجود دارد، شکایت او میتواند در صدور حکم ابطال سند توسط قاضی، خلل ایجاد نماید و فکر میکنم به جای درخواست ابطال سند در دادگاه ،  ابطال مزایده را از سازمان ثبت بخواهم بهتر باشد.
خواهشمندم راهنمایی بفرمائید. با تشکر

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

شکایت خودرابه ریس اداره ثبت درموردعملیات اجرایی مطرح کنیددرموردابطال سندبه دادگاه مراجعه نمایید

با سلام
شما میتوانید بر اساس ماده ۱۶۹ نسبت به عملیات اجرائی ثبت اعتراض نمائید در فرض سوال ابطال سند مالکیت در صلاحیت اجرای ثبت نمیاشد و باید در دادگاه اقامه دعوی نموده که پس از احراز تخلف به حق خود برسید .. حتما شخص ثالت و اداره اجرای ثبت و طرف پرونده از خواندگان باشند

باسلام شمابایدشکایت خودتونو به رئیس ثبت محل اعلام کنیدتارسیدگی شده ورای صادرگردد

با سلام
با استناد به ماده ۱۶۹ آیین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا و طرز رسیدگی به شکایت از عملیات اجرایی مصوب عملیات اجرایی بعد از صدور دستور اجرا آغاز می گردد هرکس که از عملیات اجرایی شکایت و اعتراضی داشته باشد می تواند شکایت خود را به رئیس ثبت محل تسلیم نماید شکایت مزبور می بایست با ذکر دلیل و ارائه مدارک باشد رئیس ثبت موظف می باشد به صورت فوری به شکایت رسیدگی نموده و با ذکر دلیل رای صادر نماید.