مطالبه وجه بدون متوجه شدن خوانده چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۰ #76918318

سلام. من از شخصی طلبی دارم... چطور میتونم بدون اینکه متوجه شود من از آن شکایت کردم ، حساب ها و اموال آن را توقیف کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام علاوه بر خواسته ی اصلی ، تقاضای تامین خواسته را نیز مطرح نمایید .

تقاضای تامین خواسته دهید

سلام .تامین خواسته دهید

با سلام ،شما می توانید درخواست تامین خواسته و توقیف اموال خوانده نمایید اما مستحضر باشید برای صدور قرار تامین خواسته شرایطی دارد و این شرایط باید رعایت گردد
در موارد زیر از دادگاه درخواست تامین خواسته نماید و دادگاه مکلف به قبول آن است:
الف- این دعوا مستند به سند رسمی باشد.ب- خواسته ای که می خواهید مطرح نمایید در معرض تضییع یا تفریط باشد.ج- در مواردی از قبیل اوراق تجاری واخواست شده که به موجب قانون، به قبول درخواست تامین خواسته شما باشد.د- شما، خساراتی را که ممکن است به طرف مقابل وارد آید نقدا به صندوق دادگستری بپردازید.

با درود ابتدا تقاضای تامین خواسته نمایید

سلام می توانید علیه ایشان اقدام به اخذ تامین دلیل نمایید و البته باید حداکثر ۲۰ درصد مبلغ را به صندوق دادگستری بسپارید و پس از صدور قرار تامین خواسته ضمن اقدام به توقیف اموال ظرف دو روز باید دادخوست اصلی را هم ثبت کنید

خواهان می‌تواند قبل از تقدیم دادخواست یا ضمن دادخواست راجع به اصل دعوا یا درجریان دادرسی تا وقتی‌که حکم قطعی صادر‌نشده است درموارد زیر از دادگاه درخواست تامین خواسته ( توقیف اموال ) نماید و دادگاه مکلف به قبول آن است:
‌الف – دعوا مستند به سند رسمی باشد.
ب – خواسته در معرض تضییع یا تفریط باشد.
ج – در مواردی از قبیل اوراق تجاری واخواست شده که به‌موجب قانون، دادگاه مکلف به قبول درخواست تامین باشد.
‌د – خواهان، خساراتی را که ممکن است به‌طرف مقابل وارد آید نقدا”” به‌صندوق دادگستری بپردازد.
‌تبصره- تعیین میزان خسارت احتمالی، بادرنظر گرفتن میزان خواسته به‌نظر دادگاهی است که درخواست تامین را می‌پذیرد. صدور قرار تامین‌موکول به ایداع خسارت خواهد بود. ”