من به کجا باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۶ #76824039

با سلام واحترام
به رای غیابی در شورا حل اختلاف در مهلت مقرر اعتراض نمودم..
ولی در جلسه تعیین شده نتوانستم مدارکم ارایه دهم
واز انجایی که ابلاغ بصورت دستی هنوز اجرا میشود
ابلاغ دادنامه به دستم نرسید واجراییه صادر شد
به شورا مراجعت نمودم که چرا دادنامه به دستم نرسیده که یک کپی از دادنامه ابلاغ پرونده گرفتم دیدم نوشته بود خواهر اینجانب اسمش نوشته وامضا وتحویل گرفته...
کپی را پیش خواهرم بردم که ایشان گفت نه خط منه نه امضا من وچنین چیزی را تحویل نگرفتم.واقعا راست میگوید..
خواهرم حاضر شهادت بده ودادنامه به دستم نرسیده
میتونم تجدید نظر خواهی بدم؟
و چطور و چه راهی برام وجود دارد؟
از چه طریق میشه اقدام کرد؟
ممنون از الطاف اساتید بزرگوار

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان اعتراض به رای می باشد.

با سلام
اگر مهلت اعتراض تمام نشده اعتراض بزنید و اگر رای قطعی شده نسبت به موضوعی که توضیح دادید شکایت جعل مطرح کنید

امکان اعتراض به رای وجود دارد

با احترام اگر زمان دارید دادخواست تجدید نظر خود را ثبت کنید

سلام و ارادت
شما لایحه تجدیدنظر را تنظیم و تسلیم نمایید و در آن هم اشاره بکنید که دادنامه به شما ابلاغ در چه مورخی ابلاغ شه و در فرجه مقرر قانونی اعتراض نمودید .

سلام به تاریخ توجه نمایید ور اگر زمان دارد دادخواست تجدید نظر خود را ثبت کنید

بااحترام
شما ثبت ثنا نمایید و لایحه اریه دهید