ازدواج دوم قبل از طلاق امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۰ #76741253

سلام خسته نباشید
عرض خدمت اساتید
اینجانب ۱.۵ ساله که از همسرم جدا هستیم و ایشون قصد طلاق ندارن من اظهارنامه عدم تمکین فرستادم و الان دادخواست طلاق دادم.. که ۱۰ ام وقت رسیدگی هست کل مهریه اش هم یکجا پرداخت میکنم.
۱.سوالم اینجاس که چقدر زمان میبره واسه طلاق؟
۲.بخواهم حکم ازدواج دوم بگیرم چقدر زمان لازمه؟
۳ بدون حکم دادگاه ازدواج دوم ممکنه؟
که همسرم ۱.۵ ساله رفته و عدم تمکین.
در صورت ازدواج کارمند هستم چه مشکلاتی پیش خواهد امد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پروسه حدود ۴ ماه زمان میبرد
اخذ حکم ازدواج دوم نیز حدود ۴ ماه زمان می خواهد
بدون حکم دادگاه امکان ازدواج ندارید
لازم به ذکر است که اگر تمام بندهای سند ازدواج را امضا کرده اید ممکن است زوجه تقاضای تنصیف دارایی را بنماید

سلام درخواست تجویز ازدواج مجدد منوط به صدور حکم قطعی تمکین علیه زوجه و عدم مراجعه وی به منزل است .
درخواست طلاق از ناحیه زوجه نیازمند دلیل است . یا نقض شرط ضمن عقد و یا اثبات عسر و حرج .
در صورت ازدواج مجدد بدون حکم دادگاه حق طلاق برای زن اول ایجاد می شود .

بسمه تعالی: چنانچه حقوق زوجه را نقدا پرداخت کنید خارج از نوبت میتوانید حکم طلاق رئ از ذاذگاه بگیرید و سعی کنید بعد از حکم طلاق تجدید فراش کنید که نیاز به هیچ مجوزی ندارد الا رضایت زوجه جدید .
بدون حکم دادگاه هم میتوانید تجدید فراش کمید و در صورت ازدواج شما فقط همسر قبلی شما میتواند از دادگاه تقاضای طلاق کند و الاجرمی انجام ندادید که بر شما ثواب هم مترتب است و بر فعل ثواب مجازات نیست . و اما چه مشکلاتی پیش بیاد بستگی به شخص خود شما داره وشناختی که نسبت به خانواده شما و همسرتان دارید . اما اینکه میفرمایید بدون حکم دادگاه ازدواج ممکنه ؟؟ بله ممکنه فقط ثبت واقعه ازدواج دوم غیر ممکنه . که اگر بعد از حکم طلاق ثبت کنید این مورد هم مرتفع میگردد به این صورت که تمامی مراسم عقد رو برگزار کنید بعدا در روزهای بعد از طلاق برای ثبت رسمی اقدام کنید . یا علی