میتواند در بورس از طرف فرزند خود عمل کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۹۰ #76605954

مادری که حضانت فرزند خود را دارد میتواند در بورس از طرف فرزند خود عمل نماید؟مثلا خرید و فروش سهام عدالت

مشاوره حقوقی بورس
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در بازار سرمایه ( بورس) صرفا پدر و جد پدری به عنوان ولی قهری می توانند بدوا فرزند خود در سامانه " سجام" ثبت نام نمایند و مدارک هویتی خود را نیز به عنوان ولی قهری ارایه نمایند و از جانب فرزند برای ایشان معامله نمایند. بنابراین مادر متاسفانه چنین مجوزی ندارد. مگر اینکه از طرف دادگاه در شرایط فقدان ولی قهری، به عنوان قیم فرزند منصوب شده باشد که در این صورت مادر می تواند با سمت قیمومت (قیم) برای فرزند خود با همان شرایطی که عرض شد و با رعایت مصلحت و غبطه فرزند سهام خرید و فروش نماید.

خیر امکان پذیر نمی باشد.

خیر مگر قیمومت فرزند را تحت عنوان امین منضم به ولی قهری داشته باشد.

مسایل مالی طفل از طریق مادر به لحاظ عدم قیمومیت وی پذیرفته نیست.

در صورتیکه ولی قهری داشته باشد با اخذ مجوز بصورت قانونی بله میشه اینکار و کرد در غیر اینصورت در صورت داشتن قیم باید مراحل قانونی منجمله مطلع کردن واخذ اجازه از دادستان را طی کند
ولی اگر ثبت نام در سجام صورت گرفته و سایر مراحل نیز انجام شده است صرفنظر از قانونی بودن یا نبودن هر کس که به اطلاعات ورودی منجمله نام کاربری و کلمه عبور کارگزاری ، کد سجام و..... دسترسی داشته باشه میتونه در بورس بنام صاحب کد فعالیت بکنه.

سلام
خیر
شما باید قیم باشید و قیم بری اقدامات مالی محجور باید از دادستان اجازه بگیرد
اگر از پدر فرزندتان وکالت نامه بگیرید اختیارات خود را به شما تفویض می کند

سلام
خیر این امر امکان پذیر نمیباشد و صرفا از طریق پدر طفل قابل انجام خواهد بود.